8 Şubat 2009 Pazar

mesene nickleri

ne kadar klasik, ne kadar klişe olurlarsa olsunlar. alıntı yaptıklarım hala okudukça cızzz yaptıran cinsinden. aktardığın için teşekkürler arkadaş. yüreğine sağlık.

ACI¦Derinleri gösteren ayna.YAŞAM¦Ne yöne aktığını bilmeyen su.DÜNYA¦Hancı bizler yolcu.ZAMAN¦Gidişi ortalık ışımadan gelişi çağırmadan.UMUT¦Bizleri taşıyan düş köprüsü.TESELLݦİnanma,bir hiçliğin kanıtı.SABIR¦Beynin,aklın gücü.HÜZÜN¦Anıların gücüyle bilenip saplanır yüreğe.ÖLÜM¦Her şeyde olduğu gibi tanrının emri.SEVGݦTemel unsur,yüreğimizin unutulmuş dili.

1Aşk ve ArkadaşLIk Birgün YoLda KarşILaşIrLar, Aşk Kendinden Emin Bir ŞekiLde Sorar:"Ben Senden Daha Candan ve Daha YakInIm!Sen Niye VarsIn ki Bu Dünyada.?ArkadaşLIk Cevap Verir Bu Kendini Begenmiş Duyguya;"Sen Gittikten Sonra Arkanda BIraktIgIn GözyaşLarInI SiLmek İcin"!!

Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...!

Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz...Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın...

BeLki birgün dikenLer kanatacak eLLerinizi,beLki serseri bir kurşun deşiverecek yüreğinizi, beLki birgün öLüm kapInIzI çaLIverecek apansIz.. Ama ne siz eLLerinizi çekecek dikenLerden, nede ben. Ne siz korkacaksInIz geceLerden, ne de ben. Ne siz vazgeceksiniz bu kavgadan nede ben!!!

0 yorum: